Termeni si conditii de utilizare

1. Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul 
Depozitul de constructii implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Depozitul de constructii isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Depozitul de constructii isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.


Selectarea clienților
Depozitul de constructii își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), sau clienți care au în istoricul comenzilor, livrări refuzate.
Preturile afișate includ TVA!
Echipa Depozitul de constructii face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.


Efectuarea unei comenzi pe site-ul
Depozitul de constructii reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

2. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile furnizate catre Depozitul de constructii sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Depozitul de constructii nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Depozitul de constructii isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Depozitul de constructii respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; Depozitul de constructii  se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;Depozitul de constructii nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-u Depozitul de constructii adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a Depozitul de constructii. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Depozitul de constructii nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Depozitul de constructii.
Taxa verde nu este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
Depozitul de constructii nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul Depozitul de constructii cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul Depozitul de constructii.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Depozitul de constructii nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Depozitul de constructii.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Pentru produsele achizitionate prin sistemele de carduri in rate fara dobanda ( Card Avantaj, Star Bt si Card de cumparaturi Raiffeisen) nu se aplica dicount-uri si nu se ofera transport gratuit.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul Depozitul de constructii sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

Depozitul de constructii isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Depozitul de constructii nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul aflat imediat sub specificatii.

Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Depozitul de constructii isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
 
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.