Termeni și Condiții


INTRODUCERE

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezente pe site-ul wwww.depozituldeconstructii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea email-urilor legate de produsele prezentate.

Continutul prezentat pe site-ul wwww.depozituldeconstructii.ro (incluzand elementele grafice sau de design) este detinut de SC Bauprest Contractor SRL, si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Bauprest Contractor SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

 

LIVRARE SI PLATA

 

Livrarea produselor prezentate pe wwww.depozituldeconstructii.ro se face cu transport propriu ori alte firme de curierat, în funcție de cantitatea și greutatea comandată, prețul transportului urmând a fi stabilit ulterior.

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul nostru se face in maxim a 5-a zi lucratoare.

In unele cazuri care nu depind de noi sau de firma de curierat (ex: catastrofe naturale, drumuri inchise etc) livrarea poate dura mai mult. In acest caz veti fi contactat.

Plata produselor se face cu cardul sau ramburs la curier.

 

 

INFORMATII GENERALE PRIVIND PRODUSELE

 

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii Depozitului de Constructii vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

          Depozitul de Constructii isi rezerva dreptul de a schimba imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile fara o notificare specifica. De asemenea, Depozitul de Constructii mentioneaza ca dimensiunea aleasa de catre clienti reprezinta dimensiunea materialului folosit pentru a realiza produsul ales. Acestea pot varia in functie de nivelul de taiere al fiecaruia.

            Datorita volatilitatii preturilor pentru materialele de constructii din ultima perioada, Depozitul de Constructii isi rezerva dreptul de a modifica preturile atat inainte, cat si dupa plasarea comenzilor. Statusul comenzilor va fi stabilit dupa comunicarea finala a preturilor.

 

POLITICA DE CONFIDENTAILITATE

 

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea Bauprest Contractor SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile comunicate de dumneavoastra in timpul procesului de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

 

COPYRIGHT

 

Continutul disponibil pe site-ul wwww.depozituldeconstructii.ro (incluzand textele, elementele grafice, imagini sau alte date) este sub proprietatea societatii Bauprest Contractor SRL, si este protejat conform legii privind proprietatea intelectuala. Folosirea numelui, logo-ului sau a serviciilor in scopul de a crea confuzie sau de a dauna imaginii site-ului wwww.depozituldeconstructii.ro sau societatii Bauprest Contractor SRL este stric interzisa.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

 

Orice litigiu sau problema aparuta in urma achizitiei unui produs de pe site-ul wwww.depozituldeconstructii.ro va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila. Scopul nostru este de a satisface orice client.